رزرو نوبت
صفحه اصلی / مطالب و مقالات / مطالب و مقالات / علل افتادگی ابرو و درمان آن

علل افتادگی ابرو و درمان آن

افتادگی ابرو یکی از عواملی است که تاثیر منفی بر ظاهر افراد دارد. افتادگی ابرو می‌تواند ظاهر فرد را خشن، ناراحت، خسته و بی‌حوصله جلوه دهد. همین مسئله باعث می‌شود تا برخی افراد به دنبال راهکاری برای درمان افتادگی ابرو باشند. در این مطلب به بیان علل افتادگی ابرو خواهیم‌پرداخت و روش‌های درمان آن را بیان خواهیم کرد.

شما می‌توانید برای درمان افتادگی ابرو به دکتر بهرام اشراقی فلوشیپ جراحی پلاستیک و ترمیمی چشم مراجعه نمایید. لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر و تعیین نوبت از مطب تهران با شماره های 88713593 - 09309095800 و مطب اصفهان با شماره 03136205114 تماس حاصل فرمایید.

علل افتادگی ابرو چیست؟

افتادگی ابرو دلایل مختلفی دارد. برخی از عوامل محیطی بوده و برخی به شرایط بدن از نظر سلامتی و نیز توارث وابسته هستند. از جمله دلایل افتادگی ابرو می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

درمان افتادگی ابرو

انواع جراحی برای افتادگی ابرو چیست؟

افتادگی ابرو را می‌توان با روش‌های مختلفی درمان کرد. از جمله‌ی این روش‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

جراحی کلاسیک یا کرونال (coronal) لیفت ابرو:

در این روش ابتدا یک برش از نزدیک یک گوش شروع شده و با گذر از پیشانی به گوش مقابل می‌رسد. در این جراحی بنا به سلیقه‌ی پزشک ممکن است برش ایجادشده در راستای خط رویش مو نیز هدایت شود که به آن جراحی تریکوفایتیک (Trichophytic) گویند. پس از ایجاد برش، پوست پیشانی کشیده می‌شود و جایگاه ابروها تنظیم می‌شود. در این جراحی عضلات زیر پوست نیز در محل مناسب خود قرار می‌گیرند و سفت می‌شوند. پس از تنظیم اجزای پیشانی و ابروها، پوست اضافی حاصل از کشیده‌شدن بریده شده و بخش‌های باقی‌مانده بخیه زده می‌شوند.

جراحی لیفت ابرو به روش اندوسکوپیک:

این روش بر خلاف روش سنتی یا کلاسیک روشی کمترتهاجمی است. در این روش از وسیله‌ای به نام اندوسکوپ استفاده می‌گردد. اندوسکوپ یک لوله‌ی نازک است که در سر خود دوربین کوچکی را حمل می‌کند. ابتدا چند برش کوچک در پوست درون موها ایجاد می‌شود. اندوسکوپ و سایر ابزارهای ظریف از طریق این شکاف‌ها وارد محل موردنظر می‌شوند. از طریق اندوسکوپ تصاویر ناحیه‌ی جراحی در اختیار پزشک قرار می‌گیرد. با استفاده از این تصاویر و سایر ابزارها، جراح قادر است تا عضلات و سایر بافت‌های مربوط به ابرو را بالا بکشد. در این روش به دلیل اینکه برش‌های ایجادشده کوچک هستند زمان بهبودی پس از جراحی نیز کوتاه است. همچنین برش‌ها داخل موها هستند و تاثیری در ظاهر فرد از نظر ایجاد زخم بر صورت ایجاد نمی‌شود.

جراحی لیفت ابروی گیجگاهی یا تمپورال:

این روش جراحی نیز روشی گرفته‌شده از روش اندوسکوپیک است با این تفاوت که معمولا در این روش، پزشک جراح تنها یک‌سوم جانبی ابرو (و نه کل ابرو) را بالا می‌کشد. این روش به نام روش لیفت جانبی ابرو نیز شناخته می‌شود. علت استفاده از این نوع جراحی این است که معمولا بخش جانبی ابروها جزو اولین بخش‌های ابرو هستند که با افزایش سن دچار افتادگی می‌شوند و افتادگی این ناحیه موجب ایجاد فشار اضافی بر سایر نواحی ابرو می‌شود. این جراحی معمولا با جراحی بلفاروپلاستی همزمان انجام می‌شود. اگرچه نتایج این جراحی به دلیل اینکه تنها بخشی از ابرو دستکاری می‌شود چشم‌گیر نیستند اما نسبت به سایر روش‌ها نیز دوران بهبود کمتری دارد. گاهی انجام به موقع این نوع جراحی، فرد را از سایر جراحی‌های لیفت ابرو در سنین بالاتر بی‌نیاز می‌کند.

اینستاگرام دکتر اشراقی

لیفت ابرو با روش ترنس - بلفاروپلاستی:

در این جراحی، ابرو با جراحی بلفاروپلاستی پلک بالا به سمت بالا کشیده می‌شود. در حقیقت در این جراحی دسترسی به ابرو بوسیله‌ی برش ناحیه‌ی پلکی صورت می‌گیرد که برای جراحی بلفاروپلاستی پلک بالا ایجاد شده‌است.

روش‌های لیفت ابرو بدون جراحی:

ابروها را می‌توان به وسیله‌ی تزریق نوروتوکسین‌ها نیز بالا کشید. نوروتوکسین‌ها نوعی سم هستند که می‌توانند بر روی سلول‌های عصبی تاثیر گذاشته و فعالیت آنها را مختل کنند. از جمله معروف‌ترین نوروتوکسین‌ها می‌توان به بوتاکس اشاره کرد. پس از تزریق این مواد بر ناحیه‌ی پایین ابرو، عضله‌ای که موجب پایین‌کشیده‌شدن ابرو می‌شود بصورت موقتی فلج می‌شود. در نتیجه عضله‌ی بالای ابرو می‌تواند راحت‌تر ابرو را بالا بکشد. اثر این روش کم و کوتاه‌مدت است و معمولا برای افرادی که در سنین جوانی دچار افتادگی ابرو می‌شوند توصیه می‌شود.

روش‌های دیگری نیز در گذشته برای لیفت ابرو استفاده می‌شده‌اند که به دلیل ایجاد زخم‌های قابل مشاهده عملا از رده خارج شده‌اند و روش‌های نوین، از جمله روش اندوسکوپیک لیفت ابرو جایگزین آنها گردیده‌اند. انتخاب بهترین روش لیفت ابرو بسته به شرایط ابرو، وضعیت سنی فرد، دلایل ایجاد افتادگی ابرو و انتظار پزشک و بیمار از نتیجه‌ی جراحی وابسته است که با توجه به این عوامل، می‌توان بهترین روش را با مشورت پزشک متخصص انتخاب نمود.

دكتر بهرام اشراقى فوق تخصص پلاستيك و ترميمى چشم، با دانش علمى و عملى و چاپ مقالات متعدد و كتاب در مورد بيماريهاى اين ناحيه، در زمينه بلفارپلاستى پلك فوقانى و تحتانى جهت رفع پف الودگى پلكها ، ليفت آندوسکوپی پیشانی و ابرو، تزريق بوتاكس و ژل، درمان افتادگى پلك، درمان انسداد مجراى اشكى اطفال و بالغين، شكستگي هاى كاسه چشم و كارگزارى پروتزهاى چشمى در خدمت شما مى باشد.

تلفن مطب اصفهان : 36205114



درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید

نظرات کاربران درباره این مطلب :سارا [ 1402-04-17 ]
سلام ممنون از مطالب زیباتون

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
آیا جراحی لیفت ابرو در دسته جراحی های سرپایی قرار میگیرد؟آیا جراحی لیفت ابرو در دسته جراحی های سرپایی قرار میگیرد؟

جراحی لیفت ابرو از متداول ترین و مؤثرترین روش های زیبایی صورت محسوب می شود که کاملاً ایمن و بی خطر محسوب می شود. ... ادامه مطلب

چه زمانی بعد جراحی پلک میتوان عمل ترمیمی پلک را انجام داد؟چه زمانی بعد جراحی پلک میتوان عمل ترمیمی پلک را انجام داد؟

عمل پلک ترمیمی به عنوان جراحی برای اصلاح نتیجه به دست آمده از عمل بلفاروپلاستی انجام می شود که می تواند ظاهر زیباتری به پلک و نواحی اطراف چشم بدهد. ... ادامه مطلب

بلفاروپلاستی چهار پلک چیست و چگونه انجام میشود؟بلفاروپلاستی چهار پلک چیست و چگونه انجام میشود؟

بلفاروپلاستی یک روش درمانی زیبایی برای از بین بردن چین و چروک، پف زیر چشم و افتادگی پلک با ریشه ژنتیکی و افزایش سن است. ... ادامه مطلب

فیکس کردن غده اشکی در جراحی پف پلک بالا (بلفاروپلاستی)فیکس کردن غده اشکی در جراحی پف پلک بالا (بلفاروپلاستی)

برای بهبود افتادگی غدد اشکی در جراحی بلفارپلاستی، معمولا جراحی به این صورت انجام می‌شود که ابتدا برشی در پلک بالایی ایجاد می‌شود. سپس غدد اشکی جابجاشده که به دلیل تفاوت رنگ خود با بافت چربی اطراف قابل تشخیص هستند دوباره به جایگاه خود که حفره‌ای در استخوان اطراف کاسه‌ی چشم است منتقل می‌شوند ... ادامه مطلب

طراحی و راه اندازی وب سایت : گروه نرم افزاری پزشک آنلاین - 09128883465