اسلاید اصلی
صفحه اصلی / مطالب و مقالات / تزریق فیلر / کاربردها، عوارض، و ماندگاری تزریق ژل زیر چشم

کاربردها، عوارض، و ماندگاری تزریق ژل زیر چشم

اگر با چین و چروک و گودی، همچنین تیرگی در زیر چشم خود مواجه هستید؛ خواندن این مطلب که در مورد تزریق ژل زیر چشم با اهداف جوانسازی و بهبود پوست این ناحیه است را به شما پیشنهاد می‌کنیم. پوست از اواخر 30 سالگی، به تدریج دچار افتادگی، چین و چروک، تیرگی و کاهش حجم می‌شود. یکی از نواحی از پوست که بیش از سایر قسمتها، به دلیل جنس خاص خود دچار ایجاد عوارض می‌شود؛ پوست زیر چشم است. در این ناحیه از صورت به دلیل نازک بودن پوست، اغلب عوامل تخریب، فعال تر عمل کرده و مشکلاتی در پوست زیر چشم ایجاد می‌کنند. خوشبختانه روشهای زیادی برای جوانسازی زیر چشم و درمان سیاهی و گودی این ناحیه وجود دارد که هر کس می‌تواند بنا به تشخیص پزشک متخصص، از آنها برای برطرف کردن عوامل ناخوشآیند زیر چشم استفاده کند. از جمله این روشها می‌توان به تزریق ژل اشاره کرد؛ که در ادامه این مطلب بیشتر با این روش آشنا خواهیم شد.

ژل یا فیلر چیست؟

پرکننده هایی که به نام ژل در بین مردم شناخته می‌شوند؛ موادی هستند که با هدف بازسازی و زیبایی پوست به کار می‌روند. تزریق ژل روشی سریع برای ایجاد اصلاحات مختلف در صورت از جمله جوانسازی اطراف چشم، بازگرداندن و افزایش حجم صورت، افزایش حجم لب‌ها، کاهش چین‌ و‌ چروک و خطوط اخم و خنده و … است. امروزه تزریق ژل یا تزریق فیلر بعد از انجام بوتاکس پر کاربردترین عمل زیبایی در جهان بشمار می‌رود.

تزریق ژل زیر چشم

انواع ژل

ژل ها در حالت کلی به دو دسته زیر تقسیم بندی می‌شوند :

1. اسید هیالورونیک

اسيد هيالورونيک يک ماده طبيعى است که در بدن همه موجودات زنده وجود دارد. غلظت‌هاى زیاد این ماده در بافت همبند و در مايع اطراف چشم وجود دارد. این ماده همچنين در غضروف، مايع مفصلی و در بافت همبند پوست یافت می‌شود. در بافت پوستى، اسيدهيالورونيک يک ماده ژله‌ای است که فضاى بين کلاژن و فيبرهاى الاستین را پر می‌کند. با گذر زمان، به دلیل پروسه طبيعى پيرشدن يا به علت تماس با عوامل محيطى از قبيل آلودگی هوا و تابش آفتاب، بخشی از ذخيره طبيعى اسيدهيالورونيک بدن تجزيه و تخریب می‌شود. اسید هیالورونیک یکی از انواع مواد پرکننده موجود در بازار است که به دلیل ویژگی‌های خاص، توجه بسیاری از پزشکان و بیماران را به خود جلب کرده است.

اسيدهيالورونيک در پوست سه نقش اساسی دارد که عبارتند از:

1- ایجاد مکانيزم حمل مواد مغذى ضرورى از جريان خون به سلول‌هاى پوستى
2- آبرسانی به پوست با مکانيزم ترکيب شدن با مولکول‌های آب
3- به عنوان يک بالشتک در برابر آسیب‌های مکانيکى و شيميايى

کاربرد تزریق ژل اسید هیالورونیک در زیر چشم

تزریق ژل اسید هیالورونیک در زیر چشم اغلب با اهداف زیر انجام می‌شود :

ماندگاری تزریق اسید هیالورونیک در زیر چشم

ماندگاری تزریق ژل در نقاط مختلف پوست به عواملی مانند، نوع ژل، میزان حرکت عضلات آن ناحیه و سبک زندگی فرد بستگی دارد. با این وجود برای تزریق ژل اسید هیالورونیک در زیر چشم، یک بازه زمانی 9 الی 12 ماهه را می‌توان در نظر گرفت. لازم به ذکر است، تزریق این ژل حتی پس از پایان ماندگاری معمول، به دلیل خاصیت افزایش کلاژن سازی و بهبود پوست موجب جوانسازی محل تزریق خواهد شد.

با وجود همه محاسنی که برای اسید هیالورونیک شرح داده شد؛ گاهی ممکن است نتایج تزریق این ماده، به هر دلیلی با رضایت فرد همراه نباشد. در این مواقع می‌توان از یک راهکار مطمئن که تزریق آنزیم هیالورونیداز است استفاده نمود.

یکی از روشهای جوانسازی اطراف چشم تزریق ژل یا فیلر است که توسط دکتر بهرام اشراقی، فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی چشم، با مهارت بالا و بکارگیری تکنیک درست انجام می‌شود. لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر و تعیین نوبت از مطب تهران با شماره های 88713593 - 09309095800 و مطب اصفهان با شماره 03136205114 تماس حاصل فرمایید.

آدرس اینستاگرام دکتر بهرام اشراقی

هیالورونیداز چیست؟

هیالورونیداز یا هیالاز با خواص فارماکو دینامیکی، به دسته‌ای از آنزیم‌های گلیکوزید هیدرولاز گفته می‌شود که باعث تخریب و شکسته شدن اسید هیالورونیک می‌گردند. این آنزیم علاوه بر کاربرد در پزشکی پوست، در جراحی‌های چشم نیز کاربرد دارد. هیالورونیداز آنزیمی است که دارای اثر دپلیمر کننده موقت و برگشت پذیر بر روی اسید هیالورونیک پلی ساکارید است که در بافت بین سلولی بافت همبند وجود دارد.

مزایای تزریق هیالورونیداز

2. ژلهاى غير اسيد هيالورونيک

ژلهاى غير اسيد هيالورونيک که امروزه براى تزريق زير چشم مقبوليتى ندارند و توصيه نمى شوند .يکى از ژلهاى قديمى اين گروه که با تزريق در صورت باعث عوارض متعددى شده بود ژل پاژ است. ژل پاژ یا همان پلی اکریل آمید یک ژل غیر استاندارد میباشد؛ که چندین سال پیش ( حدود 10 سال ) وارد بازار ایران شد. این ماده به دلیل داشتن هزینه پایین و شناخته شده به عنوان یک پر کننده دائمی، با استقبال زیادی رو به رو شد ولی هیچکس از عوارض آن اطلاعی نداشت.

لازم به ذکر است؛ ژل های مختلف حداکثر 2 سال دوام دارند و بعد از دوسال جذب میشود اما ژل پاژ با گذشت زمان شروع به نشان دادن عوارض مختلفی شد و به همین خاطر مردم اقدام به تخلیه این ژل کردند، در ادامه در مورد عوارض این نوع ژل صحبت خواهیم کرد. همه افرادی که تزریق ژل پاژ انجام داده اند؛ دچار عوارض این ژل خواهند شد. این نتیجه ای است که در نهایت گریبان گیر همه استفاده کنندگان این ژل می شود.

عوارض تزریق ژل پاژ عبارتند از :

ماندگاری جوانسازی زیر چشم با تزریق ژل

میزان ماندگاری تزریق ژل زیر چشم به عوامل متعددی وابسته است که برخی از آنها عبارتند از :

با این وجود به طور کلی می‌توان گفت ماندگاری تزریق ژل زیر چشم بین 6 الی 18 ماه خواهد بود که بسته به موارد مذکور، در این بازه زمانی متغیر است.

جراحان پلاستیک و ترمیمی چشم با آشنایی به جزئيات آناتومى و عملکردى پلکها می‌توانند در روشهای جوانسازی پلک مانند بلفاروپلاستی پلک فوقانی و تحتانی، بسیار موثر و مفید عمل نمایند.

تلفن مطب اصفهان : 36205114



درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید

نظرات کاربران درباره این مطلب :فروتن [ 1402-07-15 ]
آقای دکتر ورم بعد از تزریق ژل چند روز طول میشکه و آیا درد هم داره

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
طراحی و راه اندازی وب سایت : گروه نرم افزاری پزشک آنلاین - 09128883465