پیشگیری از گلوله شدن فیلر در زیر چشم
گلوله شدن یا برجستگى و نامنظمى فیلر زیر چشم پس از تزریق اگرچه مشکل شایعی نیست و خطری جدی برای سلامتی فرد ایجاد نمیکند اما زمانی که ایجاد شود میتواند موجب ناراحتی و آزار افراد گردد و آنان را از نتیجهی تزريق خود ناراضی بگرداند. برجستگى و نامنظمى فیلر در زیر چشم ممکن است به دلیل ایجاد کبودی باشد که با رفع کبودی، این برجستگى و نامنظمى نیز رفع میگردد. پس از تزریق انواع فیلرها به زیر چشم، گلولهای شدن آن ممکن است ایجاد شود و میتوان گفت که این مسئله بعنوان یک مشکل شایع شناخته میشود که افراد زیادی در روزهای پس از تزریق آن را گزارش میدهند. با این حال راهکارهایی وجود دارند که میتوانند احتمال ایجاد این گلوله ها را کاهش دهند. در این مطلب دلایل برجستگى و نامنظمى فیلر زیر چشم را بیان کرده و راهکارهای کاهش احتمال ایجاد آنها را بیان خواهیم کرد.
از روشهای جوانسازی اطراف چشم تزریق ژل و بوتاکس است که توسط دکتر بهرام اشراقی، فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی چشم، با مهارت بالا و بکارگیری تکنیک درست انجام میشود. لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر و تعیین نوبت از مطب تهران با شماره های 88713593 - 09309095800 و مطب اصفهان با شماره 03136205114 تماس حاصل فرمایید.
دلایل گلوله شدن فیلر چشم چیست؟
همانگونه که اشاره گردید برجستگى و نامنظمى فیلر چشم ممکن است برای بسیاری از افراد پس از تزریق فیلر رخ دهد. با این حال ممکن است عوامل زیر باعث افزایش احتمال برجستگى و نامنظمى فیلر شوند. از جملهی این عوامل میتوان به موارد زیراشاره نمود:
- فشار فیزیکی به محل تزریق مثلا فشار با انگشت یا خوابیدن بر روی صورت بصورتی که نیروی زیادی به محل تزریق وارد شود.
- کم بودن تجربهی پزشک و تزریق نامناسب فیلر
- مصرف برخی داروهای رقیق کنندهی خون مانند آسپرین یا ایبوپروفن
- عدم رعایت نکات بهداشتی قبل، هنگام یا پس از تزریق فیلر
چگونه از برجستگى و نامنظمى فیلر چشم پیشگیری کنیم؟
برای جلوگیری از برجستگى و نامنظمى فیلر زیر چشم بهتر است موارد زیر را رعایت کرد:
- قبل از تزریق بر روی موضع تزریق از یخ استفاده گردد
- استفاده از کانولا (cannula) برای تزریق فیلر میتواند احتمال ایجاد کبودی را کاهش دهد. کانولا وسیلهی تزریقی به شکل لولهی کوچکی است که برای بسیاری از موارد تزریق فیلر میتوان از آن استفاده نمود. البته برای تزریقهای سطحی استفاده از کانولا توصیه نمیگردد.
- باید هنگام تزریق توجه کرد تا فشار وارده بر محل تزریق در سریعترین زمان ممکن و به مقدار متعادلی وارد شود تا از ایجاد خون ریزی پس از تزریق جلوگیری کند. در صورت ایجاد خونریزی میتوان از یخ بر روی موضع استفاده نمود.
- در صورتی که پزشک متخصص فرد تایید کرده باشد، بهتر است تا دو هفته قبل از تزریق فیلر از مصرف داروهای رقیق کنندهی خون خودداری کند. از جمله داروهایی که قطع مصرف آنها میتواند منجر به کاهش خونريزى شود میتوان به آسپرین، ایبوپروفن و داروهای ضدالتهاب غیر استروئیدی اشاره نممود.
- علاوه بر داروها، قطع مصرف ویتامینها نیز توصیه میگردد. در مورد قطع مصرف هر نوع دارویی، مشورت با پزشک متخصص و تایید او الزامی است.
- از مصرف مشروبات الکلی قبل از تزریق فیلر خودداری شود.
- استفاده از مرطوب کنندههای حاوی هیالورونیک اسید قبل از تزریق فیلرها میتواند احتمال ایجاد گلولهی فیلر را کاهش دهد.
- تکنیک تزریق فیلر توسط پزشک نیز بسیار مهم است. پزشکان باتجربه به جای تزریق فیلر به صورت تودهای در بخشهای مختلف محل تزریق، آن را بصورت خطوطی غیرتودهای و یکنواخت تزریق میکنند.
در صورتی که متوجه وجود گلولههای مرتبط با فیلر شدیم چه کار بکنیم؟
در صورتی که فرد احساس کند فیلرها بصورت گلولهای در آمدهاند بهتر است احتمال عفونت را در نظر گرفته و به پزشک مراجعه نمایند. علائم عفونت شامل قرمزی، حساسیت محل تزریق به فشار، ورم محل تزریق و درد است. البته احتمال ایجاد عفونت اگرچه کم است اما در صورت بی توجهی به آن ممکن است مشکلات بیشتری ایجاد نماید.
در صورت ایجاد گلوله در فیلرها، بهتر است فرد خونسردی خود را حفظ نماید زیرا معمولا این عارضه در روزهای ابتدایی پس از تزریق یک رخداد عادی تلقی میشود.
در صورتی که گلولهای شدن فیلر با چشم قابل مشاهده است میتوان با مشورت پزشک و بصورت نرم و آهسته محل گلوله شدن را مالش داد. در صورتی که پس از 2 هفته ماساژ محل برجستگى و نامنظمى، این تودهها برطرف نشوند بهتر است به پزشک مراجعه نمود.
جراحان پلاستيك و ترميمى چشم برای جوانسازی اطراف چشم ممکن است از روشهایی مانند بلفاروپلاستی پلک فوقانی و تحتانی، جراحی لیفت شقیقه، جراحی لیفت ابرو و روشهای غیر جراحی مانند تزریق ژل و بوتاکس استفاده نمایند. باید توجه داشته باشید؛ انجام این روشها به ویژه در نواحی اطراف چشم، اگر توسط پزشک متخصص و مجرب انجام نشود، میتواند عوارض ناخوش آیندی به همراه داشته باشد.
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
تزریق ژل اطراف چشم
تاریخ انتشار : 1400-03-12تاریخ بروز رسانی : 1403-06-13 -
تزریق ژل زیر چشم چه عوارضی دارد؟
تاریخ انتشار : 1401-09-09تاریخ بروز رسانی : 1401-09-20 -
تزریق فیلر زیر چشم چگونه انجام می شود؟
تاریخ انتشار : 1400-12-29تاریخ بروز رسانی : 1401-02-26 -
فیلرها چه کاربردی دارند؟
تاریخ انتشار : 1396-11-30تاریخ بروز رسانی : 1403-05-27 -
فیلرهایی که برای زیر چشم مناسب هستند
تاریخ انتشار : 1401-02-14تاریخ بروز رسانی : 1401-02-26
نظرات کاربران درباره این مطلب :
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .