ماندگاری فیلر زیر چشم
تزریق فیلر زیر چشم بعنوان یک فرایند ایمن شناخته میشود که سالیانه بر روی میلیونها نفر در سراسر جهان انجام میشود. اگرچه در ایمنتر بودن تزریق فیلر زیر چشم نسبت به روشهای جراحی شکی نیست اما در هر حال، هر فرایند درمانی با مشکلات و عوارضی همراه است. تزریق فیلر زیر چشم نیز ممکن است عوارض کوتاه مدت، جزئی و در برخی موارد عوارض دائمی و غیرقابل جبران به همراه داشته باشد. آگاهی از عوارض فیلر زیر چشم میتواند در مدیریت بهتر شرایط پس از تزریق فیلر کمک کند.
از روشهای جوانسازی اطراف چشم تزریق فیلر و بوتاکس است که توسط دکتر بهرام اشراقی، فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی چشم، با مهارت بالا و بکارگیری تکنیک درست انجام میشود. لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر و تعیین نوبت از مطب تهران با شماره های 88713593 - 09309095800 و مطب اصفهان با شماره 03136205114 تماس حاصل فرمایید.
عوارض فیلر زیر چشم
متداولترین عواض فیلر زیر چشم شامل ورم محل تزریق، کبودی و در برخی موارد احساس درد و ناراحتی در محل تزریق است. این عوارض موقتی بوده و باید بصورت خودبخودی در طی چند روز برطرف شوند. انتظار داریم ورم محل تزریق تنها دو روز دوام داشته باشد. در صورتی که این عوارض با گذشت زمان کاهش نیابند و پایدار بوده یا حتی افزایش یابند باید با پزشک مشورت کرد.
- گاهی ممکن است فرد از نتایج تزریق فیلر راضی نباشد زیرا عوارضی همچون پف چشم، عدم تقارن دو چشم و ساختار غیریکنواخت در محل تزریق ایجاد شوند.
- عفونت محل تزریق نیز عارضه شناخته شدهای است که بنابه صلاحدید پزشک میتوان از آنتی بیوتیکها برای رفع آنها استفاده کرد. در برخی موارد نادر نیز ممکن است محل تزریق پس از 6 ماه دچار عفونت گردد.
- حساسیت چشم که ممکن است پس از مدت طولانی ایجاد شود و علائم آن شامل قرمزی، ورم و درد محل تزریق است.
- افزایش رنگدانههای زیر چشم نیز ممکن است در اثر تزریق فیلر زیر چشم ایجاد شود.
- گلوله شدن فیلر زیر چشم عارضهای است که ممکن است ظاهر و حس ناخوشایندی در فرد ایجاد کند.
- یکی از عوارض بسیار جدی اما نادر تزریق فیلر این است که فیلر به درون رگ خونی تزریق شود. در این حالت، با انسداد عروق خونی مشکلاتی جدی مانند آسیب به بینایی و نابینایی دائمی ممکن است ایجاد شود.
- پارگی عروق در اثر تزریق نامناسب فیلر زیر چشم نیز ممکن است عوارض جدی مانند نابینایی جزئی یا کامل را به همراه داشته باشد.
مراقبت های بعد از تزریق فیلر زیر چشم
برای اینکه از عوارض فیلر زیر چشم پیشگیری شود و عوارض ایجادشده سریعتر رفع شوند میتوان مراقبتهای زیر را به کار برد:
- از آرایش، مالش، خاراندن، لمس، فشار و ماساژ محل تزریق حداقل به مدت 24 ساعت خودداری شود.
- ورزش کردن و فعالیت شدید بدنی میتوانند ورم و کبودی محل تزریق فیلر را تشدید کنند. برای جلوگیری از این عوارض، از ورزش کردن به مدت حداقل 24 تا 48 ساعت و از فعالیتهای شدید بدنی به مدت حداقل یک هفته دوری شود.
- میتوان در دو روز اول پس از تزریق، برای کاهش ورم محل تزریق فیلر از کمپرس یخ در چند مرحله و هر بار پنج تا ده دقیقه استفاده کرد.
- لازم است تا افراد از هوای گرم مانند حمام و سونای گرم و همچنین هوای سرد دوری کنند.
- اگرچه مصرف سیگار پس از جراحی مشکلی در نتیجهی تزریق فیلر ندارد اما مصرف مشروبات حاوی الکل باید حداقل 48 ساعت متوقف شود.
- قبل و پس از تزریق فیلر نباید از قرصهای ضدالتهاب استفاده کرد. در صورت نیاز و احساس درد، ممکن است پزشک مصرف استامینوفن را تجویز کند.
- حداقل دو هفته باید بین تزریق فیلر و دندانپزشکی فاصله باشد زیرا دندانپزشکی احتمال عفونت را افزایش میدهد.
- لازم است تا برای جلوگیری از فشار بر محل تزریق شبها بصورت طاق باز خوابید. میتوان برای جلوگیری از افتادن بر روی صورت در میانهی خواب و بصورت ناخوداگاه، از چند بالشت در کنار سر استفاده کرد تا از چرخش سر جلوگیری کنند.
فیلر زیر چشم برای چه سنی مناسب است
شاید تزریق فیلر برای بخشهای مختلف بدن در سنین جوانی غیرضروری به نظر بیاید و افراد تصور کنند که تا قبل از ایجاد چروک، خطوط صورت، افتادگی پوست و گودی زیر چشم نیازی به فیلر نیست. با این حال مطالعات نشان میدهند سنین جوانی بهترین زمان برای شروع تزریق فیلر برای بخشهای مختلف پوست هستند. فیلرها میتوانند از ایجاد علائم مرتبط با افزایش سن جلوگیری کرده و شادابی پوست را برای مدت زمان طولانی حفظ کنند.
اگرچه وضعیت پوست افراد و سبک زندگی هر شخص با دیگری متفاوت است اما بهترین رویکرد در مورد سن مناسب برای تزریق فیلرها این است که افراد هر زمان که احساس نیاز به تزریق فیلر داشتند میتوانند تزریق آن را شروع کنند. شروع تزریق فیلر از پس از بیست سالگی میتواند علائم افزایش سن را در سنین بالاتر کاهش دهد. از سنین 26 سالگی به بعد بدن شروع به کاهش کیفیت استخوان و غضروف کرده و ساختارهای استحکام بخش پوست نیز رو به کاهش میگذراند بنابراین تقویت پوست میتواند از ایجاد علائم مرتبط با کاهش کیفیت پوست جلوگیری کند.
بنابر موارد گفته شده، سن مناسب دقیقی برای تزریق فیلر نمیتوان نام برد و افراد میتوانند هر زمانی که احساس نیاز کردند به تزریق فیلر بپردازند. همچنین باید توجه داشت که پیشگیری بهتر از درمان است و تزریق فیلر در سنین جوانی میتواند تاثیرات مناسبی در پیشگیری از پیری پوست داشته باشد.
ماندگاری فیلر زیر چشم
فیلرهای زیر چشم بسته به نوع فیلر، سبک زندگی افراد و رعایت مراقبتهای بعد از تزریق فیلر ممکن است ماندگاری متفاوتی داشته باشند. با توجه به اینکه تقریبا تمام فیلرهای زیر چشم از جنس هیالورونیک اسید هستند انتظار داریم بین 9 تا 12 ماه ماندگاری داشته باشند و پس از این زمان نیاز به تکرار تزریق فیلر خواهدبود.
جراحان پلاستيك و ترميمى چشم برای جوانسازی اطراف چشم ممکن است از روشهایی مانند جراحی لیفت ابرو ( جهت درمان افتادگی ابرو )، جراحی لیفت شقیقه و روشهای غیر جراحی مانند تزریق فیلر و تزریق چربی زیر چشم استفاده نمایند. باید توجه داشته باشید؛ انجام این روشها به ویژه در نواحی اطراف چشم، اگر توسط پزشک متخصص و مجرب انجام نشود، میتواند عوارض ناخوش آیندی به همراه داشته باشد.
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
تزریق فیلر برای جوانسازی زیر چشم
تاریخ انتشار : 1400-03-21تاریخ بروز رسانی : 1403-06-18 -
پیشگیری از گلوله شدن فیلر در زیر چشم
تاریخ انتشار : 1400-09-14تاریخ بروز رسانی : 1400-11-20 -
بهترین فیلر برای زیر چشم؛ کدام یک بی خطر و بهتر است؟
تاریخ انتشار : 1400-12-19تاریخ بروز رسانی : 1400-12-21 -
تزریق ژل زیر چشم چه عوارضی دارد؟
تاریخ انتشار : 1401-09-09تاریخ بروز رسانی : 1401-09-20 -
جوانسازی زیر چشم با تزریق چربی
تاریخ انتشار : 1400-03-20تاریخ بروز رسانی : 1403-06-18
نظرات کاربران درباره این مطلب :
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .