تزریق فیلر زیر چشم چگونه انجام می شود؟
تزریق فیلر به زیر چشم یکی از روشهای جوانسازی پوست است که به شکل کم تهاجم انجام میشود. منظور از روش کم تهاجمی این است که برخلاف جراحی، نیازی به برش پوست نیست. همچنین برخلاف مصرف قرص و سایر داروها، روش غیرتهاجمی نیز محسوب نمیشود. روشهای کم تهاجم به دلیل آسیب پایین به بدن، جای زخم ناچیز و عوارض جانبی پایین پس از تزریق، بسیار مورد استقبال قرار میگیرند.
از روشهای جوانسازی اطراف چشم تزریق فیلر و بوتاکس است که توسط دکتر بهرام اشراقی، فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی چشم، با مهارت بالا و بکارگیری تکنیک درست انجام میشود. لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر و تعیین نوبت از مطب تهران با شماره های 88713593 - 09309095800 و مطب اصفهان با شماره 03136205114 تماس حاصل فرمایید.
نحوه تزریق فیلر زیر چشم
قبل از تزریق فیلر لازم است تا وضعیت پلک پایین توسط پزشک بررسی شود. همچنین ساختار، استحکام و ضخامت پوست زیر چشم قبل از تزریق سنجش میشود و نوع مناسب فیلر برای فرد پیشنهاد میشود. فیلر استفاده شده برای زیر چشم در بیشتر موارد از جنس هیالورونیک اسید است.
فرایند عمومی تزریق فیلر زیر چشم بصورت زیر انجام میگیرد:
- ابتدا محل تزریق علامت گذاری شده و با مواد ضدعفونی کننده پاک میشود تا احتمال ورود عوامل عفونی به زیر پوست در طی تزریق کاهش یافته و از ایجاد عفونت پیشگیری شود.
- پس از ضدعفونی کردن موضع، از کرِمهایی بر روی پوست استفاده میشود که جذب آنها توسط پوست منجر به بیحسی موضع تزریق میشود. برای جذب این مواد نیاز به چند دقیقه زمان خواهدبود.
- پس از اطمینان از بیحسی محل تزریق، با سوزن نازکی محل تزریق سوراخ میشود. در برخی موارد فیلر از طریق همین سوزن به زیر چشم تزریق میشود و گاهی نیز از کانول لبه کُند و از مسیر ایجادشده توسط سوزن اولیه برای تزریق فیلر استفاده میشود.
- گاهی برای اینکه تزریق بصورت یکنواخت انجام گیرد لازم است تا تزریق از چند نقطه انجام گیرد بنابراین مرحلهی قبلی برای منافذ دیگر نیز تکرار خواهدشد.
- پس از اتمام فرایند تزریق، سوزن به آرامی بیرون کشیده شده و پزشک به یکنواخت کردن فیلر در زیر پوست خواهد پرداخت.
- بسیاری از افراد در حین تزریق فیلر هیچ احساس دردی در محل تزریق احساس نمیکنند. در برخی موارد ممکن است افراد احساس جزئی درد و ورود سوزن را گزارش کنند. همچنین احساس فشار، ورم و برجستگی در محل تزریق فیلر همزمان با فرایند تزریق نیز معمول و طبیعی است.
- در صورتی که سوزن به درستی نزدیک چشم وارد نشده باشد منجر به ایجاد احساس ناخوشایندی در زیر پوست میشود و افراد احساس میکنند که سوزن در حال نزدیکی به چشم است.
- کل فرایند بیحسی تا تزریق فیلر زیر چشم، بسته به شرایط بیمار و حجم تزریق ممکن است بین 5 تا 30 دقیقه طول بکشد.
عوارض فیلر زیر چشم
میتوان گفت تمام روشهای درمانی با عوارضی همراه هستند. تزریق فیلر به زیر چشم نیز ممکن است عوارضی به همراه داشته باشد. اگرچه این عوارض معمولا جدی یا خطرناک نیستند اما ممکن آزاردهنده باشند. در برخی موارد نادر نیز تزریق فیلر زیر چشم ممکن است منجر به از دست رفتن بینایی شود. از جمله عوارض فیلر زیر چشم میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- سردرد
- تغییر رنگ پوست
- واکنش آلرژیک و حساسیت به فیلر
- درد
- ورم محل تزریق
- گلوله شدن فیلر
- التهاب
- عفونت
- حرکت فیلر به بافتهای مجاور
- قرمزی و کبودی محل تزریق
عوارض معمول تزریق فیلر زیر چشم معمولا مشکلی جدی ایجاد نمیکنند و قابل پیشگیری یا درمان هستند. اما در صورتی که علائم بصورت ورم افزایش یابنده، تشدید ورم محل تزریق، بیحسی پایدار محل تزریق، درد شدید، عفونت، تغییر وضعیت بینایی، تودههای گلولهای دردناک در زیر پوست و حساسیت به فیلر ایجاد شوند حتما با پزشک مشورت گردد.
درباره کانتوپلاستی ، جراحی چشم گربه ای یا چشم روباهی و چشم آسیای شرقی بیشتر بدانید ...
قیمت فیلر زیر چشم
در حال حاضر فیلرهای استاندارد و محبوب توسط چندین شرکت خارجی تولید میشوند بنابراین قیمت فیلر با تغییر ارزش ریال تغییر میکند. همچنین میزان مورد نیاز فیلر، هزینهی تزریق، موضع تزریق و هزینهی جانبی تزریق نیز بر قیمت نهایی تزریق موثر هستند. برای آگاهی از هزینهی نهایی تزریق فیلر زیر چشم بهتر است با پزشک مشورت گردد.
ماندگاری فیلر زیر چشم
فیلر زیر چشم تاثیر موقتی ایجاد میکند؛ به این معنی که برای ایجاد تاثیر دائمی لازم است تا فرایند تزریق پس از یک دورهی زمانی معین، تکرار شود. ماندگاری فیلر زیر چشم میتواند با مراقبتهای بعد از تزریق فیلر زیر چشم تحت تاثیر زیادی قرار بگیرد بنابراین ماندگاری فیلر زیر چشم از فردی به فرد دیگر متفاوت است. برخی ژلها میتوانند بین 6 ماه تا یک سال تاثیر پایدار ایجاد کنند و برخی نیز بین 2 تا 5 ماه ماندگاری دارند. همانگونه که اشاره شد اکثر فیلرهای استفاده شده در زیر چشم از جنس هیالورونیک اسید هستند که میتواند بین 9 ماه تا یک سال ماندگاری داشته باشد.
جراحان پلاستيك و ترميمى چشم برای جوانسازی اطراف چشم ممکن است از روشهایی مانند جراحی لیفت ابرو ( جهت درمان افتادگی ابرو )، جراحی لیفت شقیقه و روشهای غیر جراحی مانند تزریق فیلر و تزریق چربی زیر چشم استفاده نمایند. باید توجه داشته باشید؛ انجام این روشها به ویژه در نواحی اطراف چشم، اگر توسط پزشک متخصص و مجرب انجام نشود، میتواند عوارض ناخوش آیندی به همراه داشته باشد.
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
تزریق چربی زیر چشم چقدر ماندگاری دارد؟
تاریخ انتشار : 1400-09-25تاریخ بروز رسانی : 1400-11-20 -
تزریق ژل زیر چشم چه عوارضی دارد؟
تاریخ انتشار : 1401-09-09تاریخ بروز رسانی : 1401-09-20 -
پیشگیری از گلوله شدن فیلر در زیر چشم
تاریخ انتشار : 1400-09-14تاریخ بروز رسانی : 1400-11-20 -
فیلرها چه کاربردی دارند؟
تاریخ انتشار : 1396-11-30تاریخ بروز رسانی : 1403-05-27 -
ماندگاری فیلر زیر چشم
تاریخ انتشار : 1400-12-26تاریخ بروز رسانی : 1401-02-26
نظرات کاربران درباره این مطلب :
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .