لیفت پلک با پلاسما چگونه انجام می شود؟
پلاسما تراپی بعنوان یکی از روشهای مدرن در جوانسازی و زیبایی پوست از جمله پوست دور چشم شناخته میشود و در کنار روشهای نوین دیگر جوانسازی پوست مانند روش RF، روش MFU، لیزرتراپی برای جوانسازی پوست و ... در حال رشد است. اگرچه برخی مراکز درمانی از لیفت پلک با پلاسما تراپی تصویری اغراق آمیز ارائه میدهند اما باید به این نکته توجه داشت که تاکنون این روش موفق نشده است تا تاییدیه مراکز معتبری همچون سازمان غذا و داروی آمریکا را کسب کند؛ از همین رو توصیه میشود تا روشهای درمانی دیگر برای لیفت پلک در اولویت باشند.
دکتر بهرام اشراقی، فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی چشم، با مهارت و دانش کافی، راهکارهای زیباسازی و جوانسازی اطراف چشم مانند پلاسما جت پلک را بررسی نموده، مناسب ترین روش را برای حصول بهترین نتایج انتخاب و اجرا مینمایند. لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر و تعیین نوبت از مطب تهران با شماره های 88713593-021 - 09309095800 و مطب اصفهان با شماره تلفن 36205114-031 تماس حاصل فرمایید.
از جمله روشهای ایمن لیفت پلک میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- تزریق بوتاکس برای لیفت ابرو
- استفاده از فیلرها برای لیفت ابرو
- استفاده از فناوری لیزر برای لیفت ابرو
- استفاده از جراحی لیفت پیشانی برای لیفت ابرو
- لیفت ابرو به روش لیفت شقیقه
بنابراین توصیه میشود تا روشهای تاییدشده پزشکی که احتمال ایجاد عوارض کوتاه مدت و بلندمدت در آنها بسیار کمتر است بر روشهایی که در حال حاضر اطلاعات کافی از ایمنی آنها وجود ندارد، مانند پلاسماتراپی و پلکسر، ارجحیت داده شوند.
لیفت پلک با پلاسما چگونه انجام می شود؟
اساس فناوری استفاده شده در پلاسماپراتی و پلکسر با امواج رادیوفرکانسی و لیزر کاملا متفاوت است. در پلاسماتراپی برای جوانسازی پوست، قطعه ای به نام الکترود در فاصله یک تا دو میلی متری پوست قرار میگیرد. این الکترود حامل جریان الکتریکی است که تخلیه الکتریکی آن باعث ایجاد ذرات باردار در هوا میشود. این ذرات باردار یا همان یونها حامل انرژی هستند که برخورد آنها به پوست منجر به انتقال این انرژی به پوست میشود و انرژی انتقالی به پوست منجر به جوانسازی پوست میشود.
برای لیفت پلک با پلاسما ابتدا لازم است تا بی حسی موضعی درپوست ایجاد شود که به همین منظور از ژل لیدوکائین- پریولکائین برای مدت یک ساعت بر روی پوست استفاده میشود. بی حسیِ ایجادشده تضمین کننده بی درد بودن فرایند است. در حین انجام پلاسما تراپی ، نیازی به برش پوست نبوده و خونریزی نیز تجربه نمیشود. همچنین به دلیل اینکه برشی در پوست ایجاد نمیشود، بنابراین بخیه نیز لازم نبوده و جای زخم ایجاد نمیشود. دوران نقاهت این فرایند نیز کوتاه است.
پس از پلاسماتراپی، انقباضی در بافت پوست احساس میشود و تغییراتی در پروتئینهای پوست از جمله کلاژن ایجاد میشود. در نهایت، کلاژن سازی در پوست تحریک میشود و عروق جدیدی در بافت هدف تشکیل میگردند تا خونرسانی به بافت تقویت شود.
انتظار میرود تا نتایج پلاسماتراپی به سرعت قابل مشاهده باشند و پس از هفت روز به حداکثر خود برسند. همچنین انتظار میرود تا نتایج پلاسماتراپی تا 18 ماه باقی بماند. در کنار تاثیرات اثبات شده پلاسماتراپی، نقاط مبهمی از جمله در مورد ایمنی این روش درمانی در بلندمدت نیز وجود دارند که همین مسئله کاربرد پلاسماتراپی در جوانسازی پوست را محدود میکند.
عوارض جانبی پلاسما (پلکسر)
پس از انجام پلاسماتراپی یا پلکسر ممکن است نقاطی تیره یا قهوه ای کوچکی بر روی پوست تشکیل شوند. همچنین ورم موضع پس از پلاسماتراپی امری معمول بوده و ممکن است برای چند روز باقی بماند. قرمزی و گرم بودن بافت هدف نیز از دیگر عوارض جانبی پلاسما است که منجر به حساس شدن پوست در طی چند روز اول پس از پروسه درمانی میشود. احساس سوختگی نیز بعنوان یکی از عوارضی شناخته میشود که در برخی افراد ممکن است مشاهده گردد. ایجاد پوسته یا دلمه بر روی پوست نیز در برخی موارد ایجاد میگردد.
گذشته از عوارض شناخته شده پلاسما، عوارض ناشناخته ای نیز ممکن است وجود داشته باشد که خود را در بلندمدت نشان دهد. بنابراین بهتر است سایر روشهای جوانسازی پلک در اولویت قرار گیرند.
پلاسما برای چه افرادی مناسب نیست؟
پلاسماتراپی به علت نداشتن تاییدیه جهانی معتبر، در حال حاضر روشی پزشکی و موردتایید به شمار نمی آید، با این حال ممکن است در برخی مراکز زیبایی و حتی پزشکی به کار گرفته شود. به طور کلی پلاسماتراپی برای افراد زیر توصیه نمیشود:
- افرادی که دچار افتادگی شدید در پوست پلک هستند
- افرادی که شل شدگی پوست آنها شدید است
- افرادی که پوست آنها تیره است (در این افراد میتوان با کنترل جریان و شدت پلاسما، از عوارض شدید جلوگیری کرد)
همچنین در افرادی که شرایط زیر را دارند احتمال ایجاد خطرات جدی پس از پلاسماتراپی وجود دارد:
- بانوان باردار
- افراد مبتلا به سرطان
- افرادی که ضربان ساز قلب به کار میبرند
- افرادی که در بدن خود دارای ایمپلنت فلزی هستند
- افرادی که دارای سابقه تشنج یا صرع هستند
- افرادی که بیماری حاد التهابی دارند
جراحان پلاستيك و ترميمى چشم برای جوانسازی اطراف چشم ممکن است از روشهایی مانند جراحی افتادگی پلک ، جراحی لیفت شقیقه و روشهای غیر جراحی مانند تزریق فیلر ، چربی و بوتاکس استفاده نمایند. باید توجه داشته باشید؛ انجام این روشها به ویژه در نواحی اطراف چشم، اگر توسط پزشک متخصص و مجرب انجام نشود، میتواند عوارض ناخوش آیندی به همراه داشته باشد.
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
جراحی افتادگی پلک بالا به چه دلایلی انجام می شود؟
تاریخ انتشار : 1400-07-21تاریخ بروز رسانی : 1400-08-02 -
اصلاح افتادگی چربی پلک پایین به روش جراحی
تاریخ انتشار : 1401-05-16تاریخ بروز رسانی : 1401-05-18 -
بلفاروپلاستی روشی برای درمان مشکلات عملکردی و اختلال در زیبایی پلک
تاریخ انتشار : 1400-02-27تاریخ بروز رسانی : 1403-06-11
نظرات کاربران درباره این مطلب :
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .