رزرو نوبت

پرش پلک چیست؟

پرش پلک که در پزشکی میوکیمیا (Myokymia) نام دارد به وضعیتی اطلاق میشود که طی آن پلک یا پلک ها بصورت غیرارادی و غیرقابل کنترل دچار کشیدگی و انقباض میشوند. اکثر پرشهای پلک در اثر بیماری یا وضعیت مشخصی ایجاد نمیشوند و یک پلک را درگیر میکند. پرش پلک ممکن است در اثر استرس و اضطراب به وجود بیاید و بصورت خودبخودی نیز رفع شود. معمولا پرش پلک پلک پایین را درگیر میکند اما در پلک بالا نیز ممکن است مشاهده شود.

تشخیص و درمان انواع بیماریها و مشکلات اطراف چشم و جراحی های زیبایی و جوانسازی چشم ، جزو اقداماتی است که توسط دکتر بهرام اشراقی فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم انجام می‌شود. لطفا جهت تعیین نوبت از مطب تهران با شماره تلفن های 88713593-021 - 09309095800 و مطب اصفهان با شماره تلفن 36205114-031 تماس حاصل فرمایید.

پرش پلک انواعی دارد:

علت پرش پلک طولانی مدت

اصلی ترین دلایل پرش پلک معمول شامل موارد زیر هستند:

پرش پلک

پرش پلک طولانی مدت ممکن است در اثر عوامل زیر ایجاد شود:

در این حالت ممکن است عوارض دیگری نیز علاوه بر پرش پلک مشاهده شوند. در صورتی که پرش پلک طولانی مدت همراه با علائم زیر باشد حتما به پزشک مراجعه کنید:

پرش پلک و کرونا

بیماری ناشی از ویروس کرونا که کوید 19 نام گرفت با عوارض و علائم متفاوتی همراه بود. درکنار تمام عوارض ویروس کرونا، پرش پلک یا میوکمیای پلکی نیز بعنوان یکی از نشانه های کرونا شناخته شدند. مطالعات نشان داده اند در برخی افراد در دوران بهبود پس از کرونا علائم پرش پلک مشاهده میشوند. این نوع از پرش پلک مانند پرش پلک معمول بوده و تفاوتی بین پرش پلک ناشی از کرونا و پرش پلک معمول مشاهده نشده است. همچنین مطالعات نشان داده اند هر چه سن افراد بیشتر باشد و مدت زمان بستری در بیمارستان بیشتر بوده باشد مدت زمانی که طول میکشد پرش پلک رفع شود طولانی تر خواهدبود.

آدرس اينستاگرام دکتر بهرام اشراقي

درمان پریدن پلک چشم

بیشتر پرش های پلکی بدون نیاز به درمان خاصی و بصورت خودبخودی رفع میشوند. رفع خودبخودی پرش پلک ممکن است چند ساعت، چند روز یا چند هفته طول بکشد. در صورتی که پرش پلک بصورت خودبخودی رفع نشود و یا با عوارض دیگری همراه باشد لازم است تا به پزشک مراجعه شود. برای پرش پلک معمول میتوان روشهای پیشگیری و درمانی زیر را به کار برد:

در صورتی که پرش پلک با این راهکارها رفع نشود ممکن نیاز به مداخلات پزشکی باشد. در این حالت ممکن است روشهای درمانی شامل موارد زیر باشند:

جراحان پلاستيك و ترميمى چشم برای جوانسازی اطراف چشم ممکن است از روشهایی مانند جراحی افتادگی پلک ، جراحی لیفت شقیقه و روشهای غیر جراحی مانند تزریق فیلر ، چربی و بوتاکس استفاده نمایند. باید توجه داشته باشید؛ انجام این روشها به ویژه در نواحی اطراف چشم، اگر توسط پزشک متخصص و مجرب انجام نشود، می‌تواند عوارض ناخوش آیندی به همراه داشته باشد.

تلفن مطب اصفهان : 36205114



درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید

نظرات کاربران درباره این مطلب :
برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
طراحی و راه اندازی وب سایت : گروه نرم افزاری پزشک آنلاین - 09128883465