پیشگیری از جذب سریع ژل
زود جذب شدن ژل و علت زود جذب شدن ژل یکی از دغدغه هایی است که افرادی که از ژل یا فیلر برای جوانسازی پوست دور چشم خود استفاده میکنند با آن روبرو میشوند. ژل ها و فیلرها ماندگاری موقتی دارند و این مسئله منجر میشود تا نیاز باشد هر چند ماه یکبار تزریق ژل انجام گیرد تا تاثیر آن در جوانسازی پوست از بین نرود.
ماندگاری ژل از یک فرد به فرد دیگر متفاوت است و بسیاری از افراد ممکن است دنبال پاسخ این پرسش باشند که علت زود جذب شدن ژل چیست تا با یافتن پاسخ آن، ماندگاری ژل را افزایش دهند. در این مطلب قصد داریم تا شما را با علت زود جذب شدن ژل آشنا کرده و روشهای افزایش ماندگاری ژل دور چشم را بررسی کنیم.
علت زود جذب شدن ژل
اینکه بدن به فیلرها یا ژلها چگونه پاسخ دهد مسئله ای است که از یک فرد به فرد دیگر متفاوت است. بسیاری از افراد نتایج مناسبی از تزریق ژل تجربه میکنند اما درصد پایینی از افراد پس از تزریق ژل شاهد جذب بسیار سریع آن در بدن و کاهش تاثیر آن هستند. علت زود جذب شدن ژل را میتوان به یک یا چند مورد از موارد زیر مرتبط دانست:
- متابولیسم بالای بدن افراد: افرادی که بصورت طبیعی متابولیسم بدن آنها بالا است و نیز افرادی که بخاطر سبک زندگی پرتحرکی که دارند متابولیسم بدن آنها افزایش می یابد شاهد جذب سریعتر ژل خواهند بود.
- مقدار ژل تزریق شده: پس از تزریق ژل بطور معمول شاهد این هستیم که 30 درصد ژل در ساعات اولیه پس از تزریق جذب میشود. همچنین مقدار ژل تزریق شده نیز معمولا کم است.
- ورم بعد از تزریق ژل: اگرچه اکثر ژلهای تزریق شده ساختار طبیعی دارند و توسط بدن جذب میشوند اما میتوانند پاسخ التهابی خفیفی ایجاد کنند که با ورم در ناحیه تزریق ژل همراه است. ممکن است برخی افراد به این مسئله عادت کنند و زمانی که ورم موضع تزریق ژل از بین رفت احساس کنند که ژل از بین رفته و یا جذب شده است.
- نوع ژل یا فیلر تزریق شده: انواع مختلفی از ژلها یا فیلرها وجود دارند که هر کدام میتوانند پاسخ متفاوتی در بدن افراد ایجاد کنند و از همین رو ممکن است با تغییر نوع فیلر استفاده شده شاهد تغییر در مدت زمان جذب ژل باشیم.
همچنین بخوانید : برای زیر چشم تزریق ژل بهتر است یا چربی؟
پیشگیری از جذب سریع ژل
فیلرها و ژلها از موادی ساخته شده اند که توسط بدن تجزیه شده و جذب میشوند. اکثر فیلرهایی که برای جوانسازی اطراف چشم و رفع گودی و خطوط دور چشم استفاده میشوند از جنس هیالورونیک اسید هستند. این ماده که توسط بدن نیز به صورت طبیعی ساخته میشود توسط آنزیم ها به قطعات کوچکتر تبدیل شده و به تدریج از بین میرود. این مسئله بعنوان یک مزیت برای فیلرهای اطراف چشم شناخته میشود؛ گاهی ممکن است به علت خطای پزشکی، تزریق ژل به داخل عروق اطراف چشم تزریق شود که میتواند خطرات بسیار جدی و دائمی داشته باشد.
با توجه به اینکه میتوان فیلرهای هیالورونیک اسید را با آنزیم هیالورونیداز از بین برد، بنابراین به راحتی میتوان از ایجاد آسیبهای جدی چشم هنگام خطای پزشکی جلوگیری کرد. این مسئله که فیلرها توسط آنزیم های طبیعی بدن تجزیه میشوند بعنوان یک عیب نیز شناخته میشود زیرا منجر میشود تاثیرات تزریق فیلر ها به اطراف چشم موقتی باشد و برای تاثیر طولانی مدت، هر چند ماه یکبار تزریق فیلر تکرار شود. امروزه روشی وجود ندارد که با آن بتوان جذب ژل توسط بدن را متوقف کرد اما روشهایی وجود دارند که منجر به افزایش ماندگاری آنها میشوند.
برای ماندگاری ژل چه کنیم؟
راهکارهای زیر برای افزایش ماندگاری تزریق ژل و فیلر اطراف چشم بسیار مفید هستند:
- از تابش نور فرابنفش و نور مستقیم آفتاب دوری شود.
- در فضای باز حتما از کرم های ضدآفتاب و عینک آفتابی استفاده شود. کرمهای ضدآفتاب با spf 45 و بیشتر، برای مراقبت از پوست مناسب هستند.
- مراقبت های کافی از پوست صورت گیرد. این مراقبت ها شامل مرطوب کردن پوست با کرم های مناسب، نوشیدن آب کافی و تغذیه پوست با ماسک های پوستی است.
- بهبود سبک زندگی میتواند تاثیر فراوانی در افزایش جوانی پوست داشته باشد و سرعت پیری آن را کاهش دهد.
- از استرس و اضطراب دوری شود. فشار روانی میتواند تاثیر منفی فراوانی بر پوست داشته باشد.
- از دخانیات از جمله سیگار دوری شود. دود سیگار حاوی موادی است که تاثیرات منفی زیادی بر پوست داشته و منجر به پیری زودتر پوست میشوند.
- تزریق مجدد ژل در زمان مناسبی صورت بگیرد. این مسئله تاثیر مثبت چشم گیری در بهبود نتایج تزریق فیلر ایفا میکند.
برای خواندن مطالب مربوط به تیرگی و سیاهی زیر چشم کلیک کنید. همچنین شما می توانید برای رفع تیرگی ، گودی و پف زیر چشم در تهران و اصفهان به دکتر بهرام اشراقی جراح پلاستیک و ترمیمی چشم مراجعه نمایید.
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
تزریق فیلر برای جوانسازی زیر چشم
تاریخ انتشار : 1400-03-21تاریخ بروز رسانی : 1403-06-18 -
بعد از انجام تزریق ژل زیر چشم چه کنیم؟
تاریخ انتشار : 1400-12-22تاریخ بروز رسانی : 1401-12-09 -
تزریق ژل زیر چشم چه عوارضی دارد؟
تاریخ انتشار : 1401-09-09تاریخ بروز رسانی : 1401-09-20 -
کاربردها، عوارض، و ماندگاری تزریق ژل زیر چشم
تاریخ انتشار : 1400-04-22تاریخ بروز رسانی : 1403-06-23 -
ماندگاری تزریق ژل یا فیلر زیر چشم چقدر است؟
تاریخ انتشار : 1400-12-06تاریخ بروز رسانی : 1400-12-07
نظرات کاربران درباره این مطلب :
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .