بلفاروپلاستی روشی برای درمان مشکلات عملکردی و اختلال در زیبایی پلک
بلفاروپلاستی که به آن جراحی زیبایى پلک نیز گفته می شود، روشی برای بهبود ظاهر پلک ها است. این جراحی با قابلیت انجام بر روی پلک بالا و پایین، میتواند مشکلات مربوط به زیبایی و اختلالات عملکردی پلک را رفع نماید. در ادامه این مطلب به موارد انجام این جراحی پرداخته میشود.
افتادگی پلک و ایجاد اشکال در زیبایی
افتادگی پلک عمده ترین دلیلی است که بسیاری افراد برای از بین بردن پوست اضافی پلک به جهت دست یابی به چهره ای بشاش، هوشیار و جوان، به سمت جراحی پلک یا بلفاروپلاستی میروند. جراحی زیبایی پلک (بلفاروپلاستی) یک عمل کم تهاجمی بوده که از نظر پزشکی الزامی برای انجام آن وجود ندارد و اغلب در جهت تامین اهداف زیبایی و برای بهبود ظاهر فرد صورت میگیرد؛ مگر در مواردی که افتادگی پلک موجب انسداد و کاهش میدان دید شده باشد.
در جریان افتادگی پلک، پلک بالا و در مواردی پلک پایین به عنوان بخشی از روند پیری، دچار افتادگی میشوند. همچنین در جریان این روند پوست پلك شل می شود؛ عضلات پلک ها ضعیف میگردند و کیسه های چربی، حالتی برجسته و پف آلود به پلک ها میدهند. این شرایط ممکن است از طریق ژنها نیز به ارث برده شود. از نظر زیبایی شناسی، چنین شرایطی از جذابیت کلی چشم و صورت شما میکاهد و ظاهری خسته و مسن ایجاد میکند.
افتادگی پلک و ایجاد مشکلات عملکردی
بلفاروپلاستی عملکردی، جراحی پلکی است که به دلایل پزشکی انجام می شود. در بیشتر موارد، در صورت افتادگی پوست پلک فوقانی، لیفتینگ عملکردی پلک انجام می شود. این عارضه باعث خواهد شد؛ بینایی شما برای رانندگی یا سایر کارهای بصری مختل گردد. مشکل کاربردی دیگر افتادگی عملکردی پلک، دشواری در استفاده از عینک یا لنزهای تماسی است؛ که همه این موارد دلایلی برای انجام جراحی بلفاروپلاستی عملکردی محسوب میشوند. همانند بلفاروپلاستی زیبایی، بلفاروپلاستی عملکردی نیز توسط چشم پزشکان و جراحان پلاستیک چشم انجام می شود.
دکتر بهرام اشراقی، فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی چشم، با مهارت و دانش کافی، راهکارهای زیباسازی پلک را بررسی نموده، مناسب ترین روش جراحی پلک یا بلفاروپلاستی را برای حصول بهترین نتایج انتخاب و اجرا مینمایند. لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر و تعیین نوبت از مطب تهران با شماره های 88713593 - 09309095800 و مطب اصفهان با شماره 03136205114 تماس حاصل فرمایید.
ابتلا به بیماری پتوز
پتوز (Ptosis) اصطلاح پزشکی برای افتادگی واقعى پلک فوقانی به معناى كاهش ارتفاع شكاف پلكى است. بیماری که ممکن است روی یک یا هر دو چشم تأثیر بگذارد. پتوزی كه از بدو تولد وجود داشته باشد، پتوز مادرزادی نامیده می شود. البته در مواردی هم این بیماری به صورت اكتسابی ناشی از ضربه یا پدیده افزایش سن نیز مشاهده می شود.
افتادگی پلک ها به طور کلی وقتی رخ می دهد که لبه پلک فوقانی (حاشیه پلک) از حالت طبیعی خود خارج شده افتادگی پیدا کند. وقتی لبه پلک خیلی پایین می آید و بخشی از مردمک را می پوشاند، می تواند قسمت فوقانی بینایی شما را مسدود کند. در بیشتر موارد، افتادگی پلک فوقانی ناشی از پیری ساختارهای قبلی است. به طور معمول عضله لواتور، مسئول بالا کشیدن پلک است که در این بیماری به خوبی کار نمیکند.
اصلاح جراحی پلک بالایی افتاده، شامل ترمیم تاندون این عضله است. به دنبال جراحی آب مروارید یا سایر جراحی های چشم، ممکن است فرد دچار افتادگی پلک فوقانی شود زیرا دستکاری پلک در طی یک عمل می تواند باعث ضعف عضله شود و چشم به طور دائم باز بماند. سکته مغزی و ضربه نیز می تواند باعث پتوز شود. جراحی پتوز اغلب توسط چشم پزشکان و جراحان پلاستیک چشم انجام می شود. درمان این بیماری نیز با عمل پلک یا بلفاروپلاستی امکان پذیر است.
نکته پایانی در جراحی پتوز
گاها در پایان عمل جراحی پلک ، نتیجه ایده آل حاصل مى شود ولى به مرور مقدارى از افتادگى مجددا رخ مى دهد که این امر به توانایی عضله در بالا نگاه داشتن پلک بستگى دارد. این موضوع را هم باید در نظر داشت که جراحی مجدد پلک به ندرت و طى شرایط خاص ممکن است انجام شود و اغلب اوقات براى یك جراحی پلک مناسب، یكبار فرصت داریم.
جراحان پلاستیك و ترمیمى چشم، با آشنایی به جزییات آناتومى و عملكردى پلکها، عمل هایی مانند لیزیک و پی ار کی را با تکیه بر مهارت و دانش خود، با بهترین نتایج ارائه مینمایند.
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
چه زمانی بعد جراحی پلک میتوان عمل ترمیمی پلک را انجام داد؟
تاریخ انتشار : 1402-07-23تاریخ بروز رسانی : 1402-08-02 -
جراحی افتادگی پلک بالا به چه دلایلی انجام می شود؟
تاریخ انتشار : 1400-07-21تاریخ بروز رسانی : 1400-08-02 -
اصلاح افتادگی چربی پلک پایین به روش جراحی
تاریخ انتشار : 1401-05-16تاریخ بروز رسانی : 1401-05-18 -
لیفت پلک با پلاسما چگونه انجام می شود؟
تاریخ انتشار : 1401-06-14تاریخ بروز رسانی : 1401-06-16 -
فیکس کردن غده اشکی در جراحی پف پلک بالا (بلفاروپلاستی)
تاریخ انتشار : 1400-04-15تاریخ بروز رسانی : 1403-06-23
نظرات کاربران درباره این مطلب :فرانک طلوعی [ 1402-07-09 ]
سلام آقای دکتر، من دچار فلج عصب صورت و افتادگی پلک هستم، با انجام بلفاروپلااستی نتیجه میبینم
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .